Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι PvP μάχες η επόμενη μεγάλη προσθήκη στο Pokémon Go

*
Από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης του Pokémon Go, ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που ζητούσε διακαώς η κοινότητα του παιχνιδιού ήταν οι PvP μάχες. Άλλωστε, αυτός φέρεται να είναι και ο απώτερος σκοπός για την πλειοψηφία των παικτών αφού οι πλέον φιλειρηνιστές έχουν ήδη κατασταλάξει στην συλλογή γραμματοσήμων αντίστοιχα. Μέσα σε δύο και κάτι χρόνια, η Niantic έχει εμπλουτίσει την δημοφιλή εφαρμογή της με λειτουργίες όπως τα Gym Battles και το Trading. Τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται έντονη κινητικότητα στον λογαριασμό του Pokémon Go στο Twitter και όχι άδικα. Διάφορα tweets κάνουν νύξη για κάτι αξιοθαύμαστο που έρχεται και μία μόλις εικόνα, έκανε τις προσδοκίες όλων πολύ συγκεκριμένες. Μία εκπαιδευτής Pokémon στέκεται στην άκρη ενός παραδοσιακού σταδίου για μονομαχίες, δείχνοντας έκπληκτη εν τη απουσία αντιπάλου. Αφήνοντας λίγα πράγματα στην φαντασία των παικτών, οι developers ανακοίνωσαν ότι τα trainer battles θα προστεθούν σύντομα στο παιχνίδι, χωρίς να αποκαλύψουν τίποτα περισσότερο για την ώρα. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα από τα κομβικότερα σημεία στην πορεία του Pokémon Go και το ενδιαφέρον για την υλοποίηση των επόμενων στόχων της Niantic, είναι μεγάλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*