Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι developers του Sonic Mania εργάζονται σε ένα νέο 3D Platfomer

*
Η ομάδα Evening Star, που περιλαμβάνει μερικούς από τους developers του Sonic Mania, ανακοίνωσε πως εργάζεται σε ένα νέο 3D Platformer. Αυτό θα είναι και επί της ουσίας το πρώτο game του ίδιου του studio που ιδρύθηκε το 2018 από τον creative director του Sonic Mania, Christian Whitehead. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι θα είναι το παιχνίδι, αφού στην επίσημη σελίδα της ομάδας ανάπτυξης υπάρχει απλά η σιλουέτα του και η οποία μαρτυρά ότι έχει απλά ουρά. Ο τίτλος αναπτύσσεται με την ιδιόκτητη Star Engine και η οποία, σύμφωνα με τους developers, είναι ιδανική για rendering σε non-realistic, stylized 3D games. Στην παρούσα φάση, η Evening Star αναζητά προσωπικό στις θέσεις των 3D Artist, Engine Programmer, Gameplay Programmer και Level Designer. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τον τίτλο και την ομάδα στο επίσημο site της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*