Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι developers του Subnautica συμπίεσαν και μείωσαν τον όγκο των αρχείων του τίτλου κατά 70% στο PS5

*
Η ομάδα ανάπτυξης του Subnautica εκμεταλλεύτηκε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PS5 και κατάφερε να συρρικνώσει τα αρχεία του τίτλου της έκδοσης για το new-gen σύστημα κατά 70% (σε σχέση με αυτά του PS4). Συγκεκριμένα, το νεότερο update κατάφερε να μειώσει τα αρχεία του τίτλου από τα 14GB στα 3.5GB, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία συμπίεσης που υποστηρίζεται και από τον SSD της κονσόλας. Η Sony έχει ασχοληθεί με το θέμα αρκετά στο παρελθόν, έχοντας τονίσει πως οι developers θα μπορούν να μειώνουν σημαντικά τον όγκο των τίτλων τους, κάτι που με τα δεδομένα που έχουμε τώρα για τον αποθηκευτικό χώρο της κονσόλας είναι πολύ σημαντικό. Υπενθυμίζεται πως το game κυκλοφόρησε πρόσφατα για τα PS5 και Xbox Series X και υποστηρίζει 60fps στο performance mode.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*