Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι hackers που έκλεψαν τα δεδομένα της CD Projekt RED ετοιμάζονται να τα βγάλουν σε δημοπρασία

*
Η CD Projekt RED δέχτηκε ένα μεγάλο χτύπημα στους servers της και τα δεδομένα που κλάπηκαν (και περιλαμβάνουν και πηγαίο κώδικα τίτλων όπως το Cyberpunk 2077) είναι σχεδόν έτοιμα να βγουν σε δημοπρασία. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον ισχυρίζονται οι hackers για να βγάλουν αρκετά χρήματα. Υπενθυμίζεται πως στα δεδομένα βρίσκεται ο πηγαίος κώδικας και των The Witcher 3: Wild Hunt και Thronebreaker: The Witcher Tales. Ακόμη, στα έγγραφα που έχουν φτάσει στα χέρια των hackers περιλαμβάνονται και αρκετά εσωτερικά έγγραφα. Το ποσό της δημοπρασίας θα ξεκινήσει από το 1 εκατομμύριο δολάρια, αν και στους κύκλους των hackers θεωρείται πως θα το ξεπεράσει κατά πολύ, ενώ για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να αποκτήσει όλο το υλικό έναντι 7 εκ. δολαρίων. Η ίδια η CD Projekt RED πάντως έχει επιβεβαιώσει πως δεν θα μπει σε διαδικασία δημοπρασίας με τους hackers, γνωρίζοντας προφανώς τις συνέπειες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*