Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι απογοητευτικές επιδόσεις του Ghost Recon Breakpoint κρούουν κώδωνα κινδύνου στη Ubisoft

*
Το λανσάρισμα του νέου Ghost Recon Breakpoint δεν φάνηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο, μιας και η ίδια η Ubisoft δήλωσε “πολύ απογοητευμένη”. Σύμφωνα με τον Yves Guillemot, τον CEO της εταιρείας, δεν αποδείχθηκε αντάξιο των προσδοκιών, αφού δεν υπήρξε η αναμενόμενη αποδοχή του από τους παίκτες.

«Παρόλο που ο τίτλος βρισκόταν στο σωστό δρόμο όσον αφορά την ποιότητα του κατά την Ε3, την Gamescom, έως και τα τελικά previews, οι εξαιρετικά σημαντικές πρώτες βδομάδες ήταν άκρως απογοητευτικές», συμπληρώνει ο Guillemot. «Όπως και με κάθε άλλο παιχνίδι, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υποστήριξη στο Ghost Recon Breakpoint και θα προσπαθήσουμε να ακούμε συνεχώς την κοινότητα, έτσι ώστε να επιτύχουμε τις επιθυμητές βελτιώσεις».




Ένας από τους λόγους που ο τίτλος είχε αυτές τις επιδόσεις, όπως αναφέρει η Ubisoft, είναι η δυσκολία στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος των παικτών, ειδικά όταν αφορά ένα sequel. Με αφορμή τα παράπονα ποικίλων χρηστών για ορισμένες αλλαγές που έγιναν στο Breakpoint, σε σχέση με τον προκάτοχο του, Ghost Recon Wildlands, η εταιρεία τονίζει πως πρέπει να διατηρείται η κατάλληλη ισορροπία σε μία σειρά παιχνιδιών για να είναι επιτυχημένη. Πρέπει να εντοπίζονται τα θετικά στοιχεία κάθε τίτλου και να εξελίσσονται, χωρίς όμως να αφομοιώνονται από υπερβολικούς πειραματισμούς, διατηρώντας έτσι την πρωταρχική - και αρεστή στην κοινότητα – ιδέα.

Ως αποτέλεσμα της έμμεσης επίπληξης εκ μέρους των καταναλωτών για την ποιότητα του τίτλου, η Ubisoft έχει ήδη ξεκινήσει τις βελτιώσεις, προσπαθώντας να ανεβάσει τους παλμούς στους οριακά νεκρούς servers της πιο πρόσφατης κυκλοφορίας της. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Paris

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*