Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι βελτιώσεις του NBA 2K22 περιλαμβάνουν αλλαγές στο dribbling, blocking και shooting (trailer)

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του NBA 2K22 να πλησιάζει, η 2K κυκλοφόρησε ένα νέο trailer με gameplay από τις κονσόλες νέας γενιάς. Επιπλέον, διαθέσιμο είναι το Courtside Report το οποίο τονίζει λεπτομερώς ποιές είναι οι νέες αλλαγές στο NBA 2K22. Αρχικά, η Visual Concepts αναφέρει πως επανασχεδίασε το shot contest και blocking system, καθώς αναβάθμισε και το πως το παιχνίδι αντιλαμβάνεται τα defensive rotations. Όσον αφορά την κίνηση του παίχτη, η εταιρία αναφέρει πως άλλαξε τα controls, δημιουργόντας περισσότερα combos.

H σημαντικότερη αλλαγή σημειώνεται στο στο shooting system. Το NBA 2K22 θα έρθει με ένα νέο shot meter το οποίο θα αλλάζει δυναμικά ανάλογα τις ικανότητες του παίκτη καθώς και πόσο ελεύθερος είναι κατά την διάρκεια της βολής. Η Visual Concepts αναφέρει πως έχει δώσει βαρύτητα στο Shot IQ, με τον παίκτη να έχει περισσότερη επιτυχία στο shot αν βρει ελεύθερο παίκτη και διακδικήσει ελεύθερα shots. Τέλος, για όσους αρέσει να πηγαίνουν το παιχνίδι κοντά στην μπασκέτα, θα υπάρξει ένα νέο dunk style creator το οποίο θα επιτρέπει στο παίκτη να προσαρμόζει τα καρφώματα όπως του αρέσει.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*