Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι επαγγελματίες παίκτες eSports στα ίδια επίπεδα στρες με τους επαγγελματίες αθλητές, σύμφωνα με έρευνα

*
Οι επαγγελματίες παίκτες των eSports φαίνεται να εμφανίζουν ίδια επίπεδα στρες με τους επαγγελματίες αθλητές, όπως δείχνει νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Chichester. Η έρευνα έχει τίτλο “Identifying Stressors and Coping Strategies of Elite Esports Competitors” και θα δημοσιευτεί στο International Journal of Gaming and Computer-Mediated Simulations. Σημειώνει μάλιστα πως 51 κατηγορίες συμπτωμάτων στις δύο περιπτώσεις αθλητών, όπως πχ. την αδυναμία επικοινωνίας με τους συμπαίκτες ή το φόβο ενός αγώνα μπροστά σε μεγάλο κοινό. Με το έντονο στρες, οι παίκτες τείνουν να γίνονται πιο επιθετικοί προς τους συμπαίκτες τους και να αδυνατούν να επικοινωνήσουν, κάτι που οδηγεί σε κακές επιδόσεις.

Ο Dr. Phil Birch, που ηγείται της έρευνας, σημειώνει πως τα αποτελέσματα μπορούν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του χώρου να βοηθήσουν τους αθλητές των πραγματικών αθλημάτων και των eSports.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*