Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι κάτοχοι PS3 και PS Vita θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στο PlayStation Store

*
Τελικά η Sony δεν θα πάψει τη λειτουργία των online stores των PlayStation 3 και PS Vita. Αυτό ανακοίνωσε μέσω ενός post στο PlayStation Blog o ίδιος ο Jim Ryan.

Πρόσφατα ενημερώσαμε τους παίκτες ότι το PlayStation Store για το PS3 και το PS Vita θα σταματήσει να λειτουργεί μέσα στο προσεχές καλοκαίρι. Όμως, έγινε κατανοητό ότι δεν πήραμε τη σωστή απόφαση, οπότε είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το PlayStation Store θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά σε PS3 και PS Vita. Όσον αφορά το PSP, η εν λόγω λειτουργία θα σταματήσει στις 2 Ιουλίου 2021.

Ο Ryan εξηγεί ότι η αρχική απόφαση πάρθηκε αφότου λήφθηκαν υπόψη μια σειρά από παράγοντες, όπως η εμπορική υποστήριξη παλαιότερων συσκευών και οι δυνατότητές μας να επικεντρωθούμε σε νέα συστήματα, που χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των παικτών. Όμως διαπιστώθηκε η τεράστια θέληση των παικτών να αγοράζουν και στο μέλλον παιχνίδια για το PS3 και το PS Vita και ο Jim Ryan δεν μπόρεσε να κρύψε τη χαρά του για το γεγονός.


"Είμαστε ευτυχείς που θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτό το κομμάτι της ιστορίας ζωντανό και παράλληλα θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εκπληκτικούς νέους κόσμους σε PS4, PS5, και επόμενης γενιάς VR", σημείωσε ο Ryan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*