Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι κάτοχοι PS5 αγόρασαν και έπαιξαν περισσότερα παιχνιδια σε σχέση με το PS4 κατά το λανσάρισμα

*
Παρά τη συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με το πότε θα ομαλοποιηθεί η διαθεσιμότητα του PS5, η Sony μπορεί να πανηγυρίζει για εντυπωσιακά στατιστικά, σε σχέση με τη χρήση της κονσόλας από τους κατόχους της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Wired, οι χρήστες αφιέρωσαν κατά 81% περισσότερο χρόνο παίζοντας video games στη νέα κονσόλα, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο όταν είχε κυκλοφορήσει το PS4.

Η αύξηση αυτή συνδέεται και με περισσότερες πωλήσεις παιχνιδιών για το PS5, σε σχέση με την κονσόλα προηγούμενης γενιάς. Όπως αναφέρει το ίδιο άρθρο οι πωλήσεις παιχνιδιών για το PS5, ως τώρα, έχουν καταγράψει αύξηση της τάξης του 11%, συγκριτικά με εκείνες του PS4 το ίδιο διάστημα.


Τέλος, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που δημοσίευσε η Sony, 7,8 εκ. PS5 βρίσκονται ήδη στα χέρια των παικτών παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για το καλύτερο λανσάρισμα όλων των εποχών για κονσόλα της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*