Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παίκτες του Call of Duty: Warzone ζητούν καλύτερο anti-cheat μετά το σκάνδαλο του Twitch Rivals

*
Ο τελικός του Twitch Rivals: Doritos Bowl ft. Call of Duty: Warzone, με έπαθλο $250.000 έληξε απρόσμενα, καθώς υπήρξαν κατηγορίες για cheating εντός του παιχνιδιού και ερωτήματα σχετικά με το σύστημα anti-cheat του.

Συγκεκριμένα μεγάλα ονόματα του τουρνουά που συμμετείχαν κατηγορήσαν έναν από τους διαγωνιζόμενους, τον Καναδό Metzy πως χρησιμοποίησε aimbot εντός του αγώνα. Ο Thomas "Tommey" Trewren της ομάδας 100 Thieves ήταν αυτός που ξεκίνησε τις κατηγορίες παρουσιάζοντας ένα clip από το gameplay του Metzy, ο οποίος κατάφερε να εξουδετερώσει αστραπιαία έναν αντίπαλο του που βγήκε από ένα παράθυρο. Ο Metzy σε όλη την διάρκεια του αγώνα έπαιζε με gamepad.


Από πλευράς τους οι διοργανωτές πραγματοποίησαν τις απαραίτητες έρευνες για να εξακριβωθεί εάν ο Metzy όντως χρησιμοποιούσε κάποια τεχνολογία aimbot και ανακοίνωσαν πως ο Metzy και η ομάδα του δεν θα συμμετέχουν στο τουρνουά. Φυσικά, τα προβλήματα συνεχίστηκαν για την διοργάνωση όταν επιβεβαιώθηκε πως ο Metzy μετά από τις δικές του κινήσεις, πως τελικά δεν χρησιμοποιούσε κάποιο cheat και πως αποκλειστικέ άδικα από την διοργάνωση.

Ο Thomas "Tommey" Trewren φυσικά μετά από την παρεξήγηση αυτή, αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε δημοσιά συγνώμη για το θέμα που δημιούργησε προς τον Metzy και παράλληλα είναι διατεθειμένος να προσφέρει τα έσοδα του από το stream του ως αποζημίωση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*