Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παίχτες έρχονται αντιμέτωποι μεταξύ τους στο νέο DLC του Darkest Dungeon

*
Το Darkest Dungeon, το strategy RPG της Red Hook Studios επηρρεασμένο από τις ιστορίες του Lovecraft, αποκτάει ένα νέο DLC τον επόμενο μήνα. Ονομάζεται Butcher's Circus και προσθέτει μάχες PvP Arena στο παιχνίδι που διαθέτει μόνο single player για την ώρα.

Μέχρι τώρα, το Darkest Dungeon, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2016, είναι μια σόλο εμπειρία καθώς ο παίχτης πηγαίνει βαθύτερα σε ένα αρχαίο ναό ψάχνοντας θυσαυρούς, αποφεύγοντας παγίδες και πολεμόντας κοσμικούς τρόμους.


Μόλις εγκατασταθεί το DLC, ένα νέο μέρος θα εμφανιστεί στο ναό με το όνομα Butcher's Circus, που θα είναι μια αρένα οπού παίχτες θα πολεμούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ομάδες των τεσσάρων ηρώων. Ειδικά νέα trinkets θα προσεθούν στο παιχνίδι για να αποκτήσει κάποιος στρατηγική άκρη και μετά από κάθε νίκη, κομμάτια από banners θα ξεκλειδώνονται, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να διαμορφώσουν τον μονομάχο τους.



Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο. Τέλος, αναμένουμε κάποια ενημέρωση για το Darkest Dungeon 2, το οποίο, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Red Hook Studios Chris Bourassa, είναι ένα project που προχωράει ακάθεκτο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*