Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρώτες πληροφορίες για το Wattam

Το Wattam είναι ένα νέο παιχνίδι που φέρει την υπογραφή του δημιουργού της σειράς Katamari και του Noby Noby Boy, Keita Takahashi και του studio του που έχει την ονομασία Funomena. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια ενός independent games event που έλαβε χώρα στο Los Angeles. Ο τίτλος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης εδώ και δύο χρόνια. Οι παίκτες ξεκινάνε έχοντας στη διάθεσή τους μία σειρά από animated objects όπως, ένα σύννεφο, ένα δέντρο και μερικούς βλαστούς. Το κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του όνομα και αποκτάει ζωή όταν έρχεται σε επαφή με τους παίκτες. Μπορείτε να ενώνετε τα χέρια του ενός με τα χέρια των άλλων και όταν ο αριθμός τους φτάσει τα 10 υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί έκρηξη που μετατρέπει τα αντικείμενα σε πυροτεχνήματα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Takahashi δήλωσε ότι αισθάνεται πως οι άνθρωποι είναι πλέον πολύ απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο και χρειάζεται κάτι για να ενώσουν ξανά τα χέρια τους και να απολαύσουν το παιχνίδι.



Το Wattam θα κυκλοφορήσει εντός του 2016 και στην Ε3, τον επόμενο μήνα, αναμένεται να παρουσιαστούν περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*