Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρώτες προσφορές της ελληνικής Black Friday

Η Black Friday φαίνεται πως θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και στην Ελλάδα, αφού οι μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου έχουν καταστήσει σαφές πως θα προχωρήσουν σε σημαντικές προσφορές. Ήδη τα Public ανάρτησαν τις πρώτες προσφορές που καλύπτουν τόσο το κομμάτι των κονσολών PS4 (Slim) και Xbox One, όσο και διάφορους τίτλους και περιφερειακά. Από τα του hardware ξεχωρίζει η προσφορά του PS4 Slim με το Call of Duty: Infinite Warfare και το Uncharted 4: A Thief’s End στα €299 (από €439 - κέρδος €140), αλλά και αυτή του Xbox One 1TB με το Gears of War 4 και μια τρίμηνη συνδρομή Xbox Live Gold στα €199 (από €439 - κέρδος €240).



Προσφορές «τρέχουν» ήδη σε επιλεγμένα Turtle Beach headsets, καθώς και διάφορα games. Η Public σημειώνει πάντως στο facebook page της πως μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν και άλλες προσφορές σε επίπεδο video games. Αναμένουμε…


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • john-data
    • Gears of war 4.
      Black δεν είναι αλλά καλές εκπτώσεις προσωπικά γυμνάζομαι για να παω τη Παρασκευή με μούσκουλα στο public Λαμίας αν βγάλει κανά κινητό της προκοπής με καλή έκπτωση να πλακώσω κανέναν και να το προλάβω.

*