Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οικονομικά αποτελέσματα Microsoft: Πάνω cloud και Office, κάτω Surface και Xbox

*
Η Microsoft δημοσίευσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνου του τρέχοντος οικονομικούς της έτους, σημειώνοντας έσοδα της τάξης των 33.1 δισ. δολαρίων (+14%) και κερδοφορία της τάξης των 10.7 δισ. δολαρίων (+21%). Για άλλη μια φορά, οι τομείς cloud και Office βοήθησαν την εταιρεία να κινηθεί θετικά, ενώ οι τομείς Surface και gaming κινήθηκαν πτωτικά. Το κομμάτι των Surface δεν είχε κάποια νέα κυκλοφορία hardware σε αυτήν την περίοδο και ως εκ τούτου κινήθηκε στο -4%. Σε ότι αφορά τον τομέα gaming, ο τομέας σημείωσε πτώση της τάξης του 7%, ωστόσο οφείλουμε να σημειώσουμε ότι πλέον ο υπολογισμός του τζίρου γίνεται ξεχωριστά για το hardware και ξεχωριστά για τις υπηρεσίες, οι οποίες και παρέμειναν στα περσινά επίπεδα. Με ελάχιστες κυκλοφορίες αποκλειστικών games και περιφερειακών ή νέας έκδοσης της κονσόλας, η πορεία του Xbox ήταν αναμενόμενη.



Ο Satya Nadella, CEO της εταιρείας, μίλησε στους επενδυτές, σημειώνοντας πως το Minecraft είναι αυτή τη στιγμή ένα πολύ ισχυρό όπλο για την εταιρεία. Τα Gears 5 και Xbox Game Pass ήταν οι πρωταγωνιστές στον τομέα των εσόδων για το gaming της Microsoft, ωστόσο η αμερικανική εταιρεία αναμένει πτώση έως και 20% στο επόμενο τρίμηνο, λόγω της απουσίας κυκλοφοριών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*