Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολιγοήμερη αναβολή για το Night City Wire livestream του Cyberpunk 2077

*
Τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ, ανάγκασαν την CD Project Red να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής του Night City Wire για τις 25 Ιουνίου 2020. Το livestream ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια του, η εταιρεία σκοπεύει να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077. Όμως οι υπεύθυνοι έκριναν πως τη στιγμή αυτή οι υπάρχουν πιο σημαντικές συζητήσεις. Μάλιστα σε σχετικό post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η CD Project Red καταδίκασε τον ρατσισμό, τη μισαλλοδοξία και τη βία, κλείνοντας με τη φράση Black Lives Matter.

To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Όσοι αγοράσουν την έκδοση για Xbox One, θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν στην αντίστοιχη για Xbox Series X δίχως επιπλέον κόστος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*