Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοένα και αυξάνεται η δημοφιλία του Epic Games Store που φτάνει σε τζίρο τα 700 εκ. δολάρια το 2020

*
Φαίνεται πως το Steam αποκτά έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, αφού το Epic Games Store αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατό σε όλα τα επίπεδα. Η Epic Games ανακοίνωσε πως πάνω από 160 εκατομμύρια χρήστες έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της μέσα στο 2020 και ξόδεψαν πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια. Τα προσφερόμενα games ανέβηκαν από τα 190 του 2019 στα 471, ενώ 103 τίτλοι δόθηκαν δωρεάν, έχοντας κατέβει κατά μέσο όρο από 7.2 εκ. παίκτες έκαστο! Πάνω από 31.3 εκ παίκτες συνδέονται καθημερινά στην πλατφόρμα, ανεβάζοντας τα στατιστικά κατά 192% σε σχέση με το 2019. Τα πιο δημοφιλή games του 2020 ήταν τα Fortnite, Rocket League, Assassin’s Creed Valhalla και Borderlands 3. Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό infographic στη συνέχεια, αλλά και να διαβάσετε όλη τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας για το πως πήγε το 2020, εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*