Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοένα και πληθαίνουν οι ενδείξεις για μαύρο PS5 (photos+video)

*
Οι φήμες και οι ενδείξεις για ένα μαύρο PS5 ολοένα και πληθαίνουν και ίσως η ώρα της αποκάλυψης δεν είναι μακριά. Αν και μέχρι στιγμής, η Sony έχει παρουσιάσει μόνο τη λευκή έκδοση της κονσόλας, μια διαρροή φωτογραφίας ενός μαύρου DualSense έρχεται να ρίξει λίγο ακόμη λάδι στη φωτιά.



Η αντίθεση των λευκών πλήκτρων με το μαύρο σώμα του χειριστηρίου δεν δείχνουν ιδανικά και ίσως πρόκειται για κάποιο ημιτελές σχέδιο. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη περισσότερο για να δούμε αν θα μάθουμε κάτι παραπάνω από πλευράς Sony για το μαύρο PS5 που συνεχίζει να ακούγεται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο 3D artist Giuseppe Spinelli έφτιαξε και το τελικό design ενός μαύρου PS5. Δείτε το στη συνέχεια.



Μάθετε τα πάντα για το PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*