Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Ghost of Tsushima

*
Όπως ανακοίνωσαν Sony Interactive Entertainment και Sucker Punch Productions, η ανάπτυξη του Ghost of Tsushima ολοκληρώθηκε, οπότε το παιχνίδι είναι έτοιμο να περάσει στο στάδιο της μαζικής παραγωγής.

Η ιστορία τοποθετεί τον παίκτη στο ρόλο του Jin Sakai, ενός πολεμιστή Samurai, που αναγκάζεται, όμως, να βυθιστεί στις σκιές και να κυνηγήσει τους Μογγόλους εισβολείς που διατάραξαν την αρμονία του νησιού της Tsushima, που είναι η πατρίδα του. Στο μονοπάτι για την ανάκτηση της Tsushima, ο Jin γίνεται γνωστός ως Ghost of Tsushima, καθώς ειδικεύεται πλέον στις τεχνικές των Ninja, αγκαλιάζοντας τις σκιές και κατατροπώνοντας τους αντιπάλους του , παρά την αριθμητική υπεροχή τους.


Στόχος του Jin είναι να φτάσει στον αρχηγό των εισβολέων Khotun Khan και να τον εξοντώσει. Το περιβάλλον του νησιού χαρακτηρίζεται από πλούσια βλάστηση και ποικιλία χρωμάτων, ενώ η μετακίνηση στον κόσμο του παιχνιδιού δεν θα γίνεται βάσει συστήματος με waypoints, αλλά θα στηρίζεται στις πληροφορίες που θα αποκτάτε για το νησί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, τα στρατεύματα των Μογγόλων έχουν ήδη στήσει κατασκηνώσεις και φρούρια σε όλη την Tsushima και θα είναι στο χέρι του παίκτη το αν θα κατακτήσει ως πολεμιστής Samurai ή ως Ninja.



Φυσικά, ο Jin θα διαθέτει και διάφορα εργαλεία, όπως το χαρακτηριστικό grappling hook του που είδαμε στο trailer, αλλά και sticky bombs, fire arrows και άλλα πολλά, τα οποία θα του δίνουν περισσότερες επιλογές στις προσεγγίσεις του.

Εξαιρετικά σημαντικοί για την εξέλιξη της ιστορίας θα είναι και οι σύμμαχοι που θα αποκτάει ο πρωταγωνιστής, πράγμα που σημαίνει πως θα αποτελέσουν καθοριστικούς παράγοντες στην έκβασή της, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αυτό θα καθορίζεται από τις επιλογές των παικτών σε κομβικές αλληλεπιδράσεις με τους χαρακτήρες εκείνους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του θείου του Jin και άρχοντα της Tsushima, ο οποίος είναι ήδη δυσαρεστημένος με τον ανιψιό του, λόγω της απόφασής του να ακολουθήσει τις μεθόδους των Ninjas.

To Ghost of Tsushima πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 4 στις 17 Ιουλίου 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sucker Punch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*