Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ομάδα NBA 2K20 ίδρυσε ο Άρης για τα eSports

*
Ο Άρης ανακοίνωσε την ίδρυση ομάδας NBA 2K20 για να συμμετέχει σε τουρνουά eSports. Όπως σημειώνει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, στόχος του συλλόγου είναι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον αθλητισμό και την καινοτομία. Η ανακοίνωση σημειώνει χαρακτηριστικά: "Ο ΑΡΗΣ, πλέον, θα πρέπει να υπερασπιστεί την κληρονομία του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φιλίππου και των άλλων παιδιών της χρυσής γενιάς του, όχι μόνο στις τέσσερις γραμμές του «Nick Galis Hall», αλλά και στα ψηφιακά γήπεδα του NBA 2K20. Η ομάδα αναμένεται να παρουσιάσει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και έχει θέσει ως στόχο την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με αφετηρία των υποχρεώσεων της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Μάιο. Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Παρασκευάς Σπηλιόπουλος και προπονητής αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπανικολάου".



«Είμαι περήφανος που συνδράμω στην προσπάθεια ενός τόσο ιστορικού συλλόγου όπως ο ΑΡΗΣ. Νιώθουμε έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε σε επίπεδο eSports στην Ελλάδα, έχοντας πλήρη επίγνωση της κληρονομιάς και της ιστορίας που έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε», τόνισε στην πρώτη του τοποθέτηση ο Κ. Παπανικολάου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*