Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οργανισμός ψυχικής υγείας μελετά προβλήματα στους εργαζομένους της βιομηχανίας του gaming (video)

*
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ψυχικής υγείας Take This δημοσίευσε μια μελέτη σχετικά με προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι στη βιομηχανία των video games.

Αναφέρει μάλιστα πως θα συνεχίσει να ερευνά αυτά τα προβλήματα με τη βοήθεια των ίδιων των developers για το υπόλοιπο του έτους και ζητά τη συνεισφορά τους με τη χρήση του hashtag #gameindustrystory στις σχετικές τους δημοσιεύσεις στα social media. Τα προβλήματα που αναφέρονται, μεταξύ άλλων, αφορούν στην αντίληψη του κόσμου για το έργο των εργαζομένων, το αν αυτοί (οι εργαζόμενοι) αισθάνονται μέλος μιας “ομάδας” και το άγχος στον εργασιακό χώρο.


Μερικές προτάσεις του οργανισμού προς τους εργαζομένους είναι η αλλαγή πολιτικής της εταιρείας τους, leadership training γύρω από τα προβλήματα της ψυχικής υγείας και καλύτερη δομή που να προωθεί το συναίσθημα της ομαδικότητας σε μια επιχείρηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πραγματικά, τα videogames είναι διασκεδαστικά για εμάς τους καταναλωτές αλλά ως εργασιακό περιβάλλον αλλάζει το πράγμα.
      Πιθανόν να έχει τα προβλήματα όπου έχει κάθε εργασιακός χώρος, αλλά μπορεί να είναι και οι συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες.

    • Efkar
    • και γενικά οι gamers είναι πολύ αυστηροί κριτές οπότε σίγουρα χρειάζεται πρόνοια σε αυτό το κομμάτι

*