Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από $2 δισ. τα έσοδα του Genshin Impact σε φορητές συσκευές

*
Τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, τα έσοδα του free-to-play RPG Genshin Impact της MiHoYo ανήλθαν σε $2 δισ. μόνο από τις εκδόσεις για φορητές συσκευές. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει τη Sensor Tower, το open-world fantasy game βρέθηκε στην τρίτη θέση από άποψη εσόδοων μέσω του App Store και του Google Play, έχοντας από πάνω του το Honor of Kings και το PUBG Mobile.

Η μεγαλύτερη αγορά για το παιχνίδι είναι εκείνη της Κίνας, όπου η έκδοση για συσκευές iOS απέφερε $577 εκ. δηλαδή το 28,6% των εσόδων σε παγκόσμιο επίπεδο. Βγάζοντας την Κίνα εκτός εξίσωσης, το Genshin Impact είναι το πλέον επικερδές παιχνίδι για φορητές συσκευές, μπροστά από το Pokemon Go και το Robox. Η πορεία του τίτλου παραμένει σε σταθερή τροχιά, με δεδομένο ότι τα έσοδα το πρώτο εξάμηνο ήταν $1,02 δισ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*