Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από $5.5 εκ. η χρηματοδότηση του Bloodstained

Η καμπάνια του Bloodstained: Ritual of the Night ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρόλο που η συγκεκριμένη πρόταση ενδεχομένως να αδικεί το αστρονομικό ποσό που συγκεντρώθηκε. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πολλά υποσχόμενος τίτλος του Koji Igarash σταμάτησε στα $5.545,991, ένα νούμερο-ρεκόρ στην ιστορία του Kickstarter. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι η καμπάνια πέτυχε όλα τα διαθέσιμα stretch goals, ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη για τους ανθρώπους της Inti Games ακόμη ψηλότερα.



Το Bloodstained: Ritual of the Night άφησε πίσω του τον κάτοχο του προηγούμενου ρεκόρ με αισθητή διαφορά (Torment: Tides of Numenera στα $4.2 εκατομμύρια) και το μόνο που μένει είναι να δούμε τι θα μας παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2017 σε PlayStation 4, PS Vita, Xbox One, Wii U και PC (Windows, Mac και Linux).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • 3D castlevania υπαρχει με το reboot της konami, αλλα κατα την γνωμη μου τα "metroidvania" castlevania ειναι πολυ καλυτερα, και απο το ποσο που συγκεντρωθηκε φαινετε το ποσο πολυ τα θελει ο κοσμος.

*