Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από $500 εκ. τα κέρδη των developers και οι δημιουργών του Roblox το 2021

*
Εκπρόσωπος Τύπου της Roblox δήλωσε ότι οι developers και οι creators κέρδισαν πάνω από $500 εκ. από την πλατφορμα το περασμένο έτος. Ο αριθμός αντιπροσωπεύει αύξηση κατα 52% από έτος σε έτος. Πιο συγκεκριμένα το 2020 τα developer exchange fees ήταν $329 εκ. Τα developer exchange fees αντιπροσωπεύουν την ανταμοιβή που δίνεται στους χρήστες σε Robux, που είναι το νόμισμα της πλατφόρμας. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αντικειμένων στην πλατφόρμα και επίσης είναι δυνατή η μετατροπή τους σε πραγματικά χρήματα.

Πάντως το σύστημα του Roblox είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που αποθαρρύνει το cashing out, λόγω ορίων για το ελάχιστο ποσό και ισοτιμιών που δεν συμφέρουν τους χρήστες. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μετατρέψει τα έσοδά του σε πραγματικά χρήματα, θα πρέπει να διαθέτει τουλάχισο 100.000 Robux, που αν τα αγόραζε κάποιος θα έπρεπε να δαπανήσει $1.000. Όμως λόγω των ισοτιμιών, στο χέρι παίρνει μόνο τα $350.


Τα τελευαία τρία χρόνια, τα developer exchange fees του Roblox αντιστοιχούν στο 22% έως 36% των εσόδων της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*