Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από $9 εκ. το έπαθλο του Dota 2 International

Το 25% των χρημάτων από τις αγορές που πραγματοποιούν οι παίκτες του Dota 2 International 2015 Compendium προστίθεται αυτόματα στο ποσό που συγκεντρώνεται για το έπαθλο του επερχόμενου τουρνουά και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από $9 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες αποκτούν το δικό τους Wyvern Hatchling courier, ενώ έχουν τη δυνατότητα να «ξεκλειδώσουν» επιπλέον skins. Με την επίτευξη του επόμενου στόχου ($10 εκ.) θα εμφανιστεί το τρίτο και τελευταίο Immortal Treasure. Στους μελλοντικούς στόχους (μετά το Immortal Treasure) περιλαμβάνονται τα Desert skin για τον χάρτη του Dota 2 και ένα νέο Music Pack.



Απομένουν ακόμα 75 μέρες για την έναρξη του φετινού τουρνουά (8 Αυγούστου) και φαίνεται πως θα επιτευχθούν αρκετά εύκολα όλοι οι στόχοι. Σημειώνεται, τέλος, ότι η Valve διέθεσε δύο νέα patches για το Dota 2, τα οποία περιλαμβάνουν μια σειρά από bug fixes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GooDShiveR
    • Δεν υπάρχουν skins στη Dota. Αυτες οι φλωριες μονο στο LoL :)

      Για καποιον που ασχολειται με τη Dota 2 το compedium ειναι εκπληκτικο κ έχει απιστευτο value. Δεν είναι μόνο όσα αναφέρονται στο αρθρο. Είναι πολλά ακόμα και απομένουν και άλλοι 6 στοχοι ακόμα για όσο αυξάνεται το prize pool. Μέχρι και διαγωνισμό για Movie makers κάνουν και οι νικητές θα ταξιδέψουν δωρεάν με όλα πληρωμένα στο Seatle και θα πάρουν και 20,000$ έπαθλο. Συν, μέσω του compedium, κερδίζεις cosmetics κλπ για πολύ καιρό μετά τη λήξη του παγκοσμίου, συν του οτι σου επιτρέπει να βλέπεις τα games live, μέσω του in game client, που σημαίνει οτι εχεις επιλογές πλήρης ελευθεριας της κάμερας, player prespective κλπ. Τα items που κερδίζεις μπορείς να τα πουλάς και να πληρώνεσαι σε real life νόμισμα (ευρώ, δολάριο κλπ.)

      Το μοντέλο που έχει δημιουργήσει η valve είναι πάρα πολύ καλό και δν κάνει μόνο το game βιώσιμο αλλά βοηθάει και τους παίκτες, επαγγελματίες και μη.

*