Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 100 games για το Stadia υπόσχεται η Google μέσα στο 2021

*
Μπορεί η Google να αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα με το Stadia και να αποφάσισε πρόσφατα την αλλαγή πλεύσης, ωστόσο δεν θα παρατήσει την υπηρεσία και θα φέρει πάνω από 100 games μέσα στο 2021. Κάτι τέτοιο αποκάλυψε μέσω σχετικού blog post στο επίσημο site της, ενώ εστίασε αρκετά στα FIFA 21 (17 Μαρτίου), Judgement (23 Απριλίου), Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition (23 Φεβρουαρίου) και Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut (23 Φεβρουαρίου). Η ίδια η εταιρεία δεν φαίνεται να στοχεύει πλέον τόσο πολύ στις first party παραγωγές, αλλά δείχνει έτοιμη να προσφέρει την τεχνολογία της σε αρκετούς third party συνεργάτες της που μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα όσα προσφέρει. Θα καταφέρει να επιβιώσει; Θα δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια… Μέχρι τότε, δείτε περισσότερα για τα παιχνίδια που έρχονται στο επίσημο blog του Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*