Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 2,1 εκ. πωληθέντα αντίτυπα για το Alien: Isolation

Η SEGA δημοσίευσε τα ετήσια οικονομικά της αποτελέσματα και σύμφωνα με αυτά, το Alien: Isolation έχει καταφέρει να πουλήσει μέχρι σήμερα 2,11 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το Football Manager 2015 810 χιλιάδες (αντίτυπα). Όπως τονίζει το GamesIndustry International, οι περισσότερες πωλήσεις του Alien: Isolation ίσως να σημειώθηκαν όταν μειώθηκε η τιμή του τίτλου. Παρόλο που οι πωλήσεις του εν λόγω game δεν προκαλούν εντύπωση, η Creative Assembly ετοιμάζει ήδη τον επόμενο «multiplatform blockbuster ΑΑΑ τίτλο». Όσον αφορά στις πωλήσεις άλλων games της εταιρείας, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου, τα Sonic Boom Rise of Lyric (Wii U) και Sonic Boom Shattered Crystal (3DS) πούλησαν συνολικά 620,000 τεμάχια, το Yakuza 0: Chikai no Basho (PS4, PS3 στην Ιαπωνία) 380,000 και το Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold (PS3, Xbox 360) 280,000 αντίτυπα.



Για αυτό το οικονομικό έτος (που λήγει τον Μάρτιο του 2016) η SEGA σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 20 games εκτός Ιαπωνίας. Ωστόσο, η αγορά των boxed τίτλων θεωρείται πως έχει «μαλακώσει», παρά την αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια του τελευταίου οικονομικού έτους. Φαίνεται πως η εταιρεία επικεντρώνεται στην αγορά των mobile και digital games που υποστηρίζουν το freemium μοντέλο. Yπενθυμίζεται επίσης ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε και το πρώτο μέρος της επερχόμενης τριλογίας Total War: Warhammer. Τέλος, η SEGA σημείωσε καθαρή ζημία ύψους $94 εκεκατομμυρίων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*