Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα για τη σειρά The Witcher

*
Η CD Projekt ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το προηγούμενο έτος και όπως όλα δείχνουν ήταν ακόμα μια καλή χρόναι για την εταιρεία. Σύμφωνα με την ίδια το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων της προήρθαν από τις πολύ καλές πωλήσεις του The Witcher 3: Wild Hunt, καθώς και από τα δύο έξτρα πακέτα επέκτασης που διατέθηκαν για τον τίτλο, ενώ ξεπέρασαν το 1 δις PLN (νομισματική μονάδα της Πολωνίας). Έτσι λοιπόν χάρη στα “’άριστα” οικονομικά αποτελέσματα των δύο τελευταίων οικονομικών ετών, η εταιρεία έχει την ευχέρεια να προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο στους μελλοντικούς της τίτλους όπως τα Cyperpunk 2077 και GWENT: The Witcher Card Game.



Tέλος, η εταιρεία αποκάλυψε πως από την αρχική κυκλοφορία του The Witcher το 2007, έως και τα τέλη του 2016, η σειρά έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα, ένα ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, εάν αναλογιστεί κανείς το πως ξεκίνησε η σειρά και το πως έχει καταλήξει να είναι σήμερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*