Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 30 παιχνίδια στο Summer Game Fest Kickoff Live event

*
Φαίνεται πως το Summer Game Fest με τον Geoff Keighley θα φέρει αρκετά παιχνίδια στο προσκήνιο, αφού υπάρχουν ήδη υποσχέσεις για πάνω από 30 τίτλους. Η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον διοργανωτή και παρουσιαστή στο Twitter, όπου και σημειώνεται πως θα δούμε πάνω από 30 παιχνίδια που είτε θα είναι νέα και θα τα δούμε για πρώτη φορά, είτε ενημερωθούν με νέο περιεχόμενο. Στους παρουσιαστές, επιβεβαιώθηκαν οι Jeff Goldblum και Giancarlo Esposito, καθώς και αρκετές εκπλήξεις. Μουσική θα έχουμε από τους Weezer, Japanese Breakfast και Sony Symphony, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα έρχονται στο φως όσο θα πλησιάζουμε προς την διοργάνωση της εκδήλωσης. Υπενθυμίζεται πως το Summer Game Fest θα ξεκινήσει στις 10 Ιουνίου με τη σχετική live αναμετάδοση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*