Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 34 εκατομμύρια λογαριασμούς απέκτησε το Epic Games Store το 2021

*
Η Epic Games δημοσίευσε μερικά στατιστικά που αφορούν την ηλεκτρονική της πλατφόρμα Epic Games Store και τα νούμερα εντυπωσιάζουν. Συγκεκριμένα, το κατάστημα της απέκτησε πάνω από 34 εκατομμύρια λογαριασμούς το 2021, με τον συνολικό αριθμό χρηστών να φτάνει τα 194 εκατομμύρια. Το daily active user peak έφτασε τα 31,1 εκατομμύρια.

Το Epic Games Store έχει συνολικά 917 διαθέσιμους για αγορά τίτλους. 840 εκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν στο store, με 300 εκατομμύρια από αυτά να είναι σε third-party games. Τα υπόλοιπα αφορούν τίτλους που κυκλοφόρησε η Epic Games.

Τα πλάνα της εταιρίας για το 2022 συμπεριλαμβάνουν την εβδομαδιαία διάθεση δωρεάν τίτλων, ένας από τους κύριους λόγους που νέοι χρήστες κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα. Επιπλέον, υπόσχεται αναβαθμίσεις στο download management, με την ικανότητα προτεραιότητας και δημιουργίας ουράς λήψεων. Τέλος, η Συλλογή θα λάβει και αυτή μερικές αναβαθμίσεις, με την δυνατότητα οργάνωσης και προβολής της έξω από το launcher του Epic Games.

Τα User Profiles θα περιλαμβάνουν playtime, user-driven ratings και polls, game hubs και cross-game party chat.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*