Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 5 εκ. αντίτυπα για το Subnautica

*
Η Unknown Worlds Entertainment ανακοίνωσε πως το Subnautica κατάφερε να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια αντίτυπα. Όπως σημειώνεται, ο ιδρυτής της ομάδας ανάπτυξης, Charlie Cleveland, σημείωσε πως ο εν λόγω αριθμός (για την ακρίβεια 5.23 εκ.) αφορά τα αντίτυπα που έφτασαν στα χέρια κατόχων PC, PS4 και Xbox One. Ειδικά για το PC, υπολογίζονται τα αντίτυπα που πωλήθηκαν μέσω Epic Games Store και Steam. Μέσα σε αυτά, υπολογίζοντας και πως μέσα από το Epic Games Store ο τίτλος δόθηκε δωρεάν για δύο εβδομάδες και τα downloads αυτής της ενέργειας έφτασαν τα 4.5 εκατομμύρια, υπολογίζεται πως οι gamers που έχουν δοκιμάσει την παραγωγή φτάνουν τα 10 εκατομμύρια. Προς το παρόν πάντως δεν είναι γνωστά τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για το franchise, ωστόσο είναι σίγουρο πως οι αριθμοί είναι εξαιρετικοί και σίγουρα θα δούμε κάτι περαιτέρω τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*