Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 5 εκ. παίκτες έχει συγκεντρώσει ήδη το Grounded

*
Φαίνεται πως το Grounded αρχίζει σιγά-σιγά να «χτίζει» το κοινό του, αφού η Obsidian ανακοίνωσε πως πάνω από 5 εκ. παίκτες έχουν ήδη πάρει μια πρώτη γεύση του τίτλου της. Μάλιστα, η εταιρεία ετοιμάζεται να διαθέσει σύντομα και το μεγαλύτερο content update της που θα προσθέσει στην παραγωγή νέα ζώα, νέες συνταγές, νέα μυστήρια και νέους μηχανισμούς gameplay. Μάλιστα, ο Marcus Morgan των Xbox Game Studios έκανε και ένα σχετικό τατουάζ, το οποίο κινηματογραφήθηκε και ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο YouTube. Δείτε περισσότερα στη συνέχεια.



H Obsidian ανακοίνωσε ακόμη πως τα Xbox Series X και Xbox Series S θα μπορούν να παίξουν το game με βελτιώσεις που θα φτάνουν τα 60fps και την ανάλυση 4Κ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*