Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο Gordon Hall, ένας εκ των ιδρυτών της Rockstar Leeds

*
Ο Gordon Hall, ένας από τους ιδρυτές της Rockstar Leeds, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών. Ο Hall ξεκίνησε την καριέρα του στην αγορά του gaming με την ίδρυση της Mobius Entertainment το 1997 και με αυτήν έδωσε στην αγορά παιχνίδια για τα Game Boy και Game Boy Advance. Μετά τη δουλειά που έκανε για το Max Payne στο Game Boy Advance, η Rocsktar Games εξαγόρασε το στούντιό του και το μετονόμασε σε Rockstar Leeds.



H ομάδα του, από εκείνο το σημείο και μετά, δημιούργησε τίτλους όπως το Grand Theft Auto: Liberty City Stories και Grand Theft Auto: Chinatown Wars, ενώ ο ίδιος συνεργάστηκε και με την Rockstar San Diego το 2009 για τη δημιουργία του Red Dead Redemption. Από το 2011 έως και το 2013 βγήκε σε άδεια για να μελετήσει περαιτέρω την ψυχολογία και τη στρατηγική γύρω από τα microtransactions και επέστρεψε στην αγορά ως Chief Creative Officer στην Activision Blizzard Mobile.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*