Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε διαφορετικά νέα promotions στο PlayStation Store

*
Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο, είναι πέντε τα διαφορετικά promotions που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο PlayStation Store. Το πρώτο είναι το Deal of the Week και αυτή την εβδομάδα, αποκλειστικά για τους κατόχους PlayStation 4 υπαρχουν το Diablo III: Eternal Collection που πωλείται με έκπτωση 64% και το add-on του, Diablo III: Rise of the Necromancer με έκπτωση 33%. Σειρά παίρνει μια μεγάλη γκάμα τίτλων της ΕΑ που ως τις 22 Φεβρουαρίου θα κοστίζουν έως και 60% λιγότερο από την τιμή καταλόγου. Οι κάτοχοι PlayStation 3 και PlayStation 4 έχουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με παιχνίδια από τις σειρές FIFA, Battlefield, Star Wars, NBA Live, Need for Speed, Dragon Age, The Sims και πολλά άλλα. Στα Games Under €5 που επίσης θα είναι διαθέσιμα έως 22 Φεβρουαρίου, θα βρείτε παραγωγές μικρότερου budget, για όλες τις πλατφόρμες της Sony, που όμως αξίζουν της προσοχής σας όπως τα Hue, Hotline Miami 2, Super Meat Boy, FEZ, The Little Acre, Typoman, Dino Dini's Kick Off Revival, The Swindle και δεκάδες άλλα. Ακόμα, οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες δίνουν την ευκαιρία για Snowboarding και όπως σωστά καταλάβατε οι εκπτώσεις αφορούν τις Winter Games Editions του Steep που έως την 1η Μαρτίου 2018 θα διατίθενται σχεδόν μισοτιμής. Τέλος εκπτώσεις υπάρχουν και για τα διάφορα πακέτα του Grand Theft Auto V, με τους κατόχους PlayStation 4 να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το βασικό πακέτο στα €29,99 που αντιστοιχεί σε έκπτωση 57%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*