Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε εκατομμύρια downloads για το Pokémon GO

Όπως ανακοίνωσαν η The Pokémon Company και η Niantic, από το λανσάρισμά του την παρασμένη εβομάδα σε επιλεγμένες χώρες, έως και σήμερα, το Pokémon GO έχει ήδη ξεπεράσει τις 5 εκατομμύρια downloads σε συσκευές Android. Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας VentureBeat, το Pokémon GO είναι πλέον το παιχνίδι για φορητές συσκευές με τα ταχύτερα έσοδα σε Android και iOS, πάντοτε με βάση την app tracking εταιρεία App Annie. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στο strategy battler της Supercell, Clash Royale. "Παρόλο που το Pokémon Go κυκλοφορεί για την ώρα επίσημα μόνο σε τρεις χώρες, το παιχνίδι έχει αποφέρει στην Niantic Labs καθαρά έσοδα ύψους $1 εκατομμυρίου και δεν θα ήταν παράτολμο αν κάποιος προέβλεπε ετήσια έσοδα $1 δισεκατομμύριο, με λιγότερα προβλήματα στους servers, παγκόσμια παρουσία και πιο πολλά social αλλά και player-vs.-player features", δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της App Annie Fabien Pierre-Nicolas. Το Pokémon GO είναι για την ώρα διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Ιαπωνία Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Η κυκλοφορία του στην Ευρώπη αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντος των προσεχών ημερών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*