Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε τίτλοι της Spike Chunsoft ταξιδεύουν στις δυτικές χώρες

*
Κατά τη διάρκεια του GDC 2018, η Spike Chunsoft αποκάλυψε το τι σχεδιάζει σχετικά με την κυκλοφορία τίτλων της σε Ευρώπη και Β. Αμερική. Πέντε παιχνίδια αναμένονται στις δυτικές χώρες εντός του 2018 και η αρχή γίνεται με το PixelJunk Monsters 2 της Q-Games που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου για Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC. Τη σκυτάλη παίρνει το 428: Shibuya Scramble που θα κυκλοφορήσει το προσεχές καλοκαίρι για PlayStation 4 και PC. Μάλιστα η έκδοση για PlayStation 4 θα είναι διαθέσιμη τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή. Τρίτο στη σειρά το Steins;Gate Elite που έρχεται για Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC κάποια στιγμή μέσα στο ετος. Οι εκδόσεις για κονσόλες θα τοποθετηθούν στα ράφια και των φυσικών και των ψηφιακών καταστημάτων. Η συνέχεια επιφυλάσει το Zanki Zero: Last Beginning, για PlayStation 4 και PC, που είναι το νέο project της ομάδας που δημιούργησε τη σειρά Danganronpa. Τέλος για το καλοκαίρι έχει προγραμματιστεί και η κυκλοφορία του Fire Pro Wrestling World, αποκλειστικά για PlayStation 4.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*