Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πήρε το «πράσινο φως» της Επιστροπής Ανταγωνισμού το deal Public - Media Markt

*
Ο γάμος Public - Media Markt πήρε το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και πλέον τα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών αλλάζει σε Ελλάδα και Κύπρο. Όπως σημειώνει με ρεπορτάζ της η «Καθημερινή», με την υπ’ αριθμό 695/2019 απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τους όρους συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του μεγαλύτερου omnichannel retailer στα είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, πολιτισμού και οικιακών συσκευών.

Οι πρώτες προβλέψεις για τη νέα εταιρεία είναι πως ο τζίρος της θα ξεπεράσει τα 450 εκ. ευρώ για το 2019, με το εγχείρημα να περιλαμβάνει πλέον 67 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, 4 e-shops, το Public Marketplace και το Public Business. Ο νέος οργανισμός θα έχει πλέον πάνω από 2.300 εργαζόμενους και η διαδικασία ενοποίησης θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2020.


Τη θέση του CEO στη νέα εταιρεία θα αναλάβει ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, τωρινός CEO της Public.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*