Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτες του Call of Duty: Warzone χρησιμοποιούν εφαρμογή για cheating

*
Παίκτες του Call of Duty: Warzone σε PC βρήκαν τρόπο για cheating μέσω του companion app του παιχνιδιού. Ο Dmitry Shmyko, developer του Warzone Caompanion, δήλωσε πως θα αλλάξει τελείως την εφαρμογή ύστερα από κατάχρηση των anti-cheat features που διαθέτει. Η εφαρμογή αυτή έχει σκοπό να βρίσκει τους cheaters όταν αυτοί βρίσκονται στα lobbies, όμως διάφοροι παίκτες βρήκαν τον τρόπο να χειραγωγήσουν lobbies όπου βρίσκονταν πολύ καλοί αντίπαλοι, ενώ κατάφεραν να κάνουν και stream snipe. Αυτό σημαίνει πως με κάποιον τρόπο εντόπιζαν τα lobbies όπου βρίσκονταν streamers του παιχνιδιού.

Το νεότερο update της εφαρμογής δείχνει την αναλογία kills και deaths μόνο μετά το pre-match warm-up και το average ratio στο τέλος κάθε match. Το Call of Duty: Warzone είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*