Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης βρήκε τρόπο να παίξει το Half-Life: Alyx δίχως τη χρήση VR (video)

*
Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx, ένας παίκτης ανακάλυψε έναν τρόπο να παίξει δίχως τη χρήση VR. Πρόκειται για τον Tyler McVicker, τον άνθρωπο πίσω από το Valve News Network, ο οποίος πραγματοποίησε ένα livestream κάνοντας datamine στον τίτλο της Valve. Το stream περιέχει το McVicker να εξερευνά τον κόσμο του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας μια αιωρούμενη κάμερα, χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου εξοπλισμό VR.



Η βασικότερη ανακάλυψή του όμως είναι η ύπαρξη μιας εντολής με το όνομα “vr_enable_fake_vr_test” με την οποία εμφανίζονται τα χέρια της Alyx και επιτρέπει στα όπλα να πυροβολούν. Είναι πιθανό η Valve να συμπεριέλαβε στο παιχνίδι ορισμένα εργαλεία που επιτρέπουν στους developers να παίζουν χωρίς VR για να δοκιμάζουν ευκολότερα τυχόν αλλαγές που μπορεί να γίνονται στην πορεία.

Το γεγονός αυτό μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε επίδοξους modders, με το Robin Walker, designer του τίτλου, να δηλώνει βέβαιος πως θα υπάρξει mod που δεν θα απαιτεί τη χρήση VR. Το Half-Life: Alyx κυκλοφορεί για PC από τις 23 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*