Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίξτε δωρεάν το LawBreakers στο Steam το Σαββατοκύριακο

*
Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου θα μπορείτε να κατεβάσετε το LawBreakers από το Steam και να το απολαύσετε εντελώς δωρεάν. Αν σας αρέσει αυτό που θα δοκιμάσετε, μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης του 25% και να αποκτήσετε τον τίτλο στην τιμή των 22,49 ευρώ. Για να γιορτάσει το γεγονός η Boss Key έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Δυστυχώς το παιχνίδι έχει πιάσει πάτο καθώς τη τελευταία εβδομάδα ο μέγιστος αριθμός χρηστών την ημέρα δεν ξεπερνά του 250-260 και στο μεγαλύτερο μέρος τη μέρας έχει μέσα μόλις 18-25 άτομα.

      Τα νούμερα αυτά φαίνονται και στα στατιστικά του Steam. Δύσκολα το βλέπω να ανακάμπτει από τη στιγμή που σαν νέος τίτλος δεν έπιασε και με νέες κυκλοφορίες στον ορίζοντα όπως Cod, BF exp, Battlefront 2 αλλά και το φαινόμενο PUBG άμα δεν το γυρίσουν σε F2P δεν τους βλέπω να βαστάν για πολύ ακόμα.

*