Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πακέτο ετήσιας συνδρομής για το Apple Arcade

*
Έναντι €5 το μήνα το Apple Arcade προσφέρει αρκετό περιεχόμενο στους χρήστες και τώρα, το κόστος μειώνεται σε περίπτωση που έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε μακροχρόνια δέσμευση. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει πλέον η δυνατότητα ετήσιας συνδρομής που κοστίζει €50, κάτι που σημαίνει οτι γλιτώνετε €10 ετησίως. Αυτό βέβαια έχει νόημα σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία συνεχώς και όχι μια φορά σε διάστημα μηνών.

Από εκεί και πέρα το αν αξίζει είναι κάτι που μπορείτε να το κρίνετε άμεσα. Υπάρχουν παιχνίδια όπως τα Sayonara Wild Hearts, Skate City και Ultimate Rivals: The Rink που είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Από εκεί και πέρα ο κατάλογος της υπηρεσίας θα ανανεώνεται συνεχώς και είναι στο χέρι της Apple να διατηρήσει υψηλή ποιότητα σε αποκλειστικό περιεχόμενο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*