Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραγωγός του Diablo 2 εναντίον της Blizzard

*
Σύμφωνα με τον Mark Kern που στο παρελθόν εργάστηκε ως παραγωγός στο Diablo 2, η Blizzard δεν καταλαβαίνει πλέον τους gamers. "Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να υπάρχει μια έκδοση του Diablo για φορητές συσκευές. Αυτό είναι κάτι που το ήθελα", δήλωσε ο Kern και συμπλήρωσε: "ο τρόπος που παρουσιάστηκε και η αδυναμία της διοίκησης της Blizzard να προβλέψει την αντίδραση του κοινού, ήταν για εμένα μια έκπληξη. Η Blizzard συνήθιζε να καθοδηγείται από τους gamers". O Kern υποστηρίζει ότι τo teasing για τον τίτλο πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις, είχε δημιουργήσει στους PC gamers ελπίδες ότι πρόκειται για το Diablo 4. Όλα αυτά για το Diablo: Immortal, ένα νέο ΜΜΟ για φορητές συσκευές που ανακοινώθηε στο πλαίσιο της Blizzcon, το οποίο οι fans δεν υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα κάποιοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για ένα, εκτός εποχής, πρωταπριλιάτιοκο αστείο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*