Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραιτήθηκε από τη θέση του CEO της Intellivision ο Tommy Tallarico

*
O Tommy Tallarico παραιτήθηκε από τη θέση του CEO της Intellivision και θα αντικατασταθεί από τον πρώην chief revenue officer, Phil Adam. Ο Tallarico ήταν ο CEO της εταιρείας από το 2018 και επέβλεπε την ανάπτυξη της κονσόλας Amico, που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει προβλήματα, με το λανσάρισμά της να έχει αναβληθεί τρεις φορές, δίχως να υπάρχουν σημάδια για το πότε θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων.

Επιπλέον, ο Tallarico δέχτηκε έντονη κριτική σχετικά με το προτεινόμενο μοντέλο κερδών της Intellivision, που προβλέπει ότι η εταιρεία θα βάζει στα ταμεία της το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις τίτλων third-party, ποσοστό σημαντικά πιο υψηλό από το όριο που έχουν καθορίσει άλλοι platform holders.


Σε ανακοίνωσή της η Intellivision επιβεβαίωσε την παραίτηση του Tallarico, ο οποίος θα διατηρήσει τη θέση του προέδρου και παραμένει ο κυριότερος μέτοχος. Επίσης η εταιρεία τονίζει πως η κίνηση συμπίπτει με την έναρξη της παραγωγής του Amico και ήταν αναγκαία για να συντονίσει καλύτερα το δυναμικό της με τις νέες προκλήσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*