Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραιτήθηκε ο Atsushi Morita πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment Japan Asia

*
Οι αλλαγές στην ηγεσία της Sony συνεχίζονται μιας και ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, Shawn Layden, δεν είναι ο μόνος που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εταιρεία. Σειρά λοιπόν πήρε ο πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment Japan Asia, Atsushi Morita, που επίσης αφήνει τη θέση του.

Ο Atsushi Morita, ήταν πρόεδρος της Sony Interactive Japan Asia και διευθυντής της Sony Interactive Entertainment Japan και η παραίτησή του, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου ήταν επιβεβλημένη, λόγω ηλικίας. Τη θέση του στη Sony Interactive Entertainment Japan θα πάρει το μέχρι πρότεινος CGO της SIE Kazuhiko Takeda, όμως η προεδρία της Sony Interactive Entertainment Japan Asia δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιον θα ανατεθεί.


Η 1η Οκτωβρίου σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου εξαμήνου του οικονομικού έτους της Sony και είναι σύνηθες αυτή την περίοδο να υπάρχουν παρόμοιες ανακοινώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μακάρι αυτές οι αποχωρήσεις να αναπληρωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται, και όσο πιο ανώδυνα για την εταιρία γίνεται.
      Επίσης, εύχομαι οι αντικαταστάτες να είναι αντάξιοι των προκατόχων τους.

*