Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος τη Blizzard μετά τις αποκαλύψεις και την αγωγή περί σεξουαλικής κακοποίησης

*
Τις τελευταίες ημέρες ήρθε στο φως η δημοσιότητα η αγωγή που κατατέθηκε εναντίον της Blizzard, με την εταιρεία να κατηγορείται για πολυάριθμες υποθέσες σεξουαλικής κακοποίησης που έλαβαν χώρα στο εσωτερικό της. Ακολούθησε η αποκάλυψη νέως υποθέσεων απαράδεκτης συμπεριφοράς από άτομα που κατέχουν ηγετικές θέσεις στην Blizzard και τώρα ο πρόεδρός της- που αναφέρεται ονομαστικά στην αγωγή- ανακοίνωση την παραίτησή του, για να αναζητήσει νέες ευκαιρίες στην καριέρα του.

Οι υπάλληλοι της εταιρείας ενημερώθηκαν άμεσα για την αποχώρηση του J. Allen Brack, τη θέση του οποίου θα πάρουν ο πρώην επικεφαλής της Vicarious Visions, Jen Oneal και το πρώην στέλεχος της Xbox, Mike Ybarra.


Σε μήνυμά του, ο J. Allen Brack αναφέρει πάνω κάτω τα εξής:

Είμαι βέβαιος πως ο Jen Oneal και ο Mike Ybarra θα ηγηθούν της προσπάθειας που κάνει η Blizzard και θα επιταχύνουν τον ρυθμό των απαραίτητων αλλαγών. Πιστεύω ότι θα το κάνουν με πάθος και ενθουσιασμό και ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης να καθοδηγήσουν μια τόσο μεγάλη εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*