Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραιτήθηκε ο υπεύθυνος του τμήματος Third-Party Developer Relations του PlayStation

*
Φαίνεται ότι ο αντικαταστάτης του Adam Boyes στη θέση του επικεφαλής του τμήματος Third-Party Developer Relations του PlayStation, δεν άντεξε περισσότερο από ένα χρόνο στο πόστο και πλέον βρίσκεται εκτός εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Games Beat. Το πρώην αφεντικό της Harmonix Florian Hunziker κλήθηκε να αναλάβει το νευραλγικό αυτό πόστο τον Ιανουάριο του 2017 και για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που διέκοψε τη συνεργασία του με τη Sony. H εταιρεία ψάχνει τώρα να καλύψει το κενό του, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η αλήθεια είναι ότι ο Boyes έθεσε τότε ψηλά τον πήχη, για τους πιθανούς μελλοντικούς διαδόχους του, έχοντας την ευθύνη για ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του PlayStation 4 και μάλιστα ήταν αυτός που, με βάση τα αιτήματα των developers, έπεισε τη Sony να αυξήσει τη RAM της κονσόλας. Τέλος, πιστώνεται το επιτυχές μάρκετινγκ και τις συνεργασίες για τίτλους πρώτης γραμμής όπως το Watch Dogs και το Destiny.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μακάρι να βρεθεί γρήγορα ένας άξιος αντικαταστάτης και το κενό που δημιουργήθηκε να καλυφθεί γρήγορα με τις ελάχιστες δυνατές ζημιές.

*