Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαση νέων headphones και earbuds από τη Sony (videos)

Η Sony παρουσίασε τα δύο νέα προϊόντα της στον τομέα του ήχου. Πρόκειται για τα ασύρματα headphones WH-XB910N και τα ασύρματα earbuds WF-C500. Οι δύο καινούργιες προτάσεις της εταιρείας θα είναι διαθέσιμες στην αγορά εντός του Οκτωβρίου του 2021.

Τα headphones WH-XB910N είναι full-sized περιφερειακά ακουστικά που αποτελούν μέρος της σειράς Extra Bass της Sony, φέρουν active noise cancellation, υποστηρίζουν τα codecs AAC και LDAC, ενώ προσφέρουν Adaptive Sound Control ώστε να ρυθμίζει ο χρήστης το ποσοστό του noise cancellation που θα είναι ενεργό με βάση το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά των νέων headphones της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται τα Google Assistant, Alexa, Android Fast Pair και Windows Swift Pair. Η μπαταρία τους αντέχει για περίπου 30 ώρες. Τα WH-XB910N θα κοστίζουν περίπου 200€ και θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα: μαύρο και μπλε.


Τα earbuds WF-C500 έρχονται ως μια πιο προσιτή επιλογή στον τομέα του ήχου. Είναι αδιάβροχα (IPX4), φέρουν υποστήριξη AAC και η μπαταρία τους κρατά για 10 ώρες (ακόμα 10 ώρες με τη θήκη φόρτισής τους). Όπως και τα καινούργια headphones της εταιρείας, έχουν υποστήριξη Android Fast Pair και Windows Swift Pair. Θα κοστίζουν περίπου 110€ και θα είναι διαθέσιμα σε 4 χρώματα: πορτοκαλί, πράσινο, λευκό και μαύρο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*