Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαση της Darli Dagger από το Samurai Shodown μέσα από trailer

*
Η SNK δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Samurai Shodown, όπου παρουσιάζεται η Darli Dagger. Πρόκειται για ένα ακόμα νέο πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνισή του στο reboot του παιχνιδιού, μετά τη Wu-Ruixiang και τον Yashamaru Kurama. Το στυλ που μάχεται βασίζεται στην απίστευτη δύναμή της. Τρομάζει κυριολεκτικά τους αντιπάλους της με το τεράστιο dented blade, που μετατρέπεται σε τρυπάνι. Παρόλο που το παιχνίδι δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου συνέδριου επενδυτών της εταιρείας, ειπώθηκε πως σημειώνει ήδη εμπορική επιτυχία, λόγω του αριθμού των προπαραγγελιών. Σας θυμίζουμε οτι το Samurai Shodown θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου για Xbox One και PlayStation 4, ενώ στα τέλη του 2019 θα είναι έτοιμες οι αντίστοιχες εκδόσεις για PC (μέσω Steam) και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*