Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών του Tropico 6

*
H Kalypso Media δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Tropico 6, όπου γίνεται μια σύντομη παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών που ο τίτλος θα εισάγει στη σειρά. Οι παίκτες συνεχίζουν να έχουν το ρόλο του El Presidente σκοπός του οποίου είναι ο έλεγχος όλο και περισσότερης γης. Αυτή τη φορά θα υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου πολλαπλών νησίδων ταυτόχρονα και η σύνδεση τους γίνεται μέσω ενός νέου συστήματος μεταφορών, που επιτρέπει τη δημιουργία τούνελ και γεφυρών. Επιπλέον το σύστημα μεταφορών μπορεί να επεκταθεί με τρόπο τέτοιο που οι παίκτες θα μπορούν να εισβάλουν σε άλλες χώρες για να κλέψουν τα μνημεία τους. Για παράδειγμα, ποιός ο λόγος να χτίσει κάποιος τουριστικές ατραξιόν όταν μπορεί να υφαρπάξει το Άγαλμα της Ελευθερίας, τον Πύργο του Άιφελ ή ακόμα τη Σφήκα; Στο trailer παρέχεται και μια ματιά στο customization του παλατιού όπου διαμένει ο El Presidente, επανάρχονται οι προεκλογικοί λόγοι και το σύστημα έρευνας θα επικεντώνεται στην πολιτική. Το Tropico 6 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*