Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαστηκε επίσημα το Xbox One S All-Digital Edition

*
Τελικά, οι φήμες και διαρροές σχετικά με το Xbox One S All-Digital Edition επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο. Έτσι λοιπόν, με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν στο πρόσφατο επεισόδιο του Inside Xbox, στις 7 Μαΐου 2019 η Microsoft θα λανσάρει το νεότερο μέλος της οικογένειας Xbox One. Η βασική διαφορά σε σχέση με τα άλλα μοντέλα είναι η απουσία Blu-ray. Κατά τα άλλα, η κονσόλα θα είναι εφοδιασμένη με σκληρό δίσκο 1TB και θα συνοδεύεται από τις ψηφιακές εκδόσεις των Forza Horizon 3, Sea of Thieves και Minecraft, για τα οποία ίσως υπάρχει και η επιλογή να έρχονται προ-εγκατεστημένα. Εννοείται ότι το Xbox Game Pass θα είναι απαραίτητη συνοδεία και όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με βάση την τρέχουσα προσφορά, μπορείτε να αποκτήσετε συνδρομή τριών μηνών, έναντι μόνο 1€. Η τιμή του Xbox One S All-Digital Edition θα είναι $249.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Τα ακριβοπληρωμενα super ξεφτερια στην Microsoft εκαναν ενα power meeting και μετα απο πολλους καφεδες απο σόγια βγηκαν απο το meeting room γεματοι περηφανια για την προχω iδεαρα τους: Ενα απλο XBox που δε θα εχει disc drive, θα ειναι πιο ακριβο και θα λεγεται και Xbox SAD Edition. Ο Don Matrick αγναντευει απο το παραθυρο καποιου ουρανοξυστη στο LA και ενα δακρυ ποτιζει το πανακριβο κστουμι του.

      • yaponvezos
      • Πρώτον, επικό το SAD acronym. Θα μου φτιάχνει το κέφι για μέρες.

        Δεύτερον, γιατί είναι ακριβότερο; Δεν έχει νόημα να βάζεις αγοραία τιμή δίπλα σε προτεινόμενη. Είναι ανόμοια πράγματα.

        Τρίτον, αυτό το μηχάνημα υπάρχει για να βγει από τη μέση τώρα όση γκρίνια χωρεί για το drive και να μη τη χρεωθεί νέο Xbox. Δεν υφίσταται ως μέρος κάποιου μεγαλεπίβολου σχεδίου για το Xbox One γενικότερα. Δεν δικαιολογήθηκε χρήμα για τσαχπινιά ούτε σε σχέδιο, ούτε σε τίποτα. Και δεν περίμενα κάτι άλλο. Δεν θα είχε νόημα βάσει timing.

*