Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε η cloud-based TV υπηρεσία PlayStation Vue

H Sony ανακοίνωσε μια νέα cloud-based τηλεοπτική υπηρεσία με την ονομασία PlayStation Vue που απευθύνεται σε όλους τους κατόχους PS3 και PS4 και αργότερα σε όσους έχουν iPad. Χωρίς να απαιτείται κάποια εγκατάσταση, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν από τον επόμενο μήνα στα δύο αυτά συστήματα on-demand περιεχόμενο, ενώ η beta θα ξεκινήσει να προσφέρεται μέσα στο Νοέμβριο με 75 κανάλια σε κάθε αγορά. Η υπηρεσία θα έχει εύκολο μενού πλοήγησης, ενώ θα προτείνει και υλικό βάσει όσων έχει επιλέξει ήδη ο χρήστης.



Θα μπορείτε να αποθηκεύσετε shows στο cloud χωρίς περιορισμούς και να έχετε πρόσβαση για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τιμή για τη μηνιαία συνδρομή. Η λογική λέει πως η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, ωστόσο αναμένουμε και την τυπική επιβεβαίωση για να το καταγράψουμε.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kakashi_hatake
    • Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έρχονται Ελλάδα τέτοιες υπηρεσίες, όταν έχουν αρχίσει δειλά δειλά να εμφανίζονται διάφορα apps, ειδικά στο PS4 (FILMBOX, QELLO, SKAI). Ειδικά το flimbox αν είχε σχετικά νέες ταινίες σίγουρα θα είχε και την κατάλληλη προσοχή του κόσμου. Να μπει κανένα WEB TV ελληνικών καναλιών, το Netwix, ίσως και κάποιο app του ελληνικού FOX. Αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαθέσιμη η ελληνική γλώσσα στο ίδιο το λειτουργικό του PS4 τι ζητάμε και εμείς...

    • martin1986
    • καρφι δεν μου καιγεται για τετοιου ειδους apps.εγω κονσολα βιντεοπαιχνιδιων πηρα,οχι i phone η ταμπλετ η υπολογιστη,απλα πραματακια θελουμε παιχνιδακια τσακ βαζεις ,παιζεις βγαζεις και το ευχαριστιεσαι καθως το κεντρικο νοημα αυτων των συστηματων ειναι το παιχνιδι.

    • kakashi_hatake
    • @martin1986 Καλά σίγουρα, και εγώ αν τις έβλεπα στη κονσόλα μου ίσως και να μην τις χρησιμοποιούσα, αλλά περισσότερο το βλέπω σαν αδικία γιατί το δικό μου το PS4 να προσφέρει λιγότερα από το PS4 ενός Βρετανού για παράδειγμα. Η εξέλιξη της τεχνολογίας καλώς ή κακώς έχει δημιουργήσει όλες αυτές τις προσθήκες στα διάφορα συστήματα. Για να καλύπτουν όλο και μεγαλύτερο εύρος καταναλωτών με περισσότερες ευκολίες για αυτούς. Αλλιώς θα είχαμε μείνει στα nokia 3310 και όχι smartphones, στις απλές τηλεοράσεις και όχι τις smart tv, στα laptops και όχι στα tablets. Και το PS4 έχει κοινό για ταινίες-σειρές-μουσική, αλλιώς δε θα ήταν μια από τις βασικές απαιτήσεις η υποστήριξη mkv και mp3 αρχείων.

*